Solitaire Variante

Jungle Solitaire

45. Jungle Solitaire

Solitaire piramidal în junglă. Combinați câte două cărți libere care au o valoare totală de 13 (A = 1, J = 11, Q = 12, K = 13 și poate fi eliminat singur). Ajutați-vă de celula liberă. Clic pe stiva din stânga pentru cărți noi.


Giza Solitaire

46. Giza Solitaire

Variantă mai dificilă de Solitaire piramidal în Egipt. Combinați câte două cărți libere care au o valoare totală de 13 (A = 1, J = 11, Q = 12, K = 13 și poate fi eliminat singur).


Free Giza Solitaire

47. Free Giza Solitaire

Solitaire piramidal cu celule libere. Combinați câte două cărți libere care au o valoare totală de 13 (A = 1, J = 11, Q = 12, K = 13 și poate fi eliminat singur). Fiecare nivel devine mai dificil având cu o celulă liberă mai puțin.


Ancient Wonders Solitaire

48. Ancient Wonders Solitaire

Descoperiți minunile antice în acest solitaire piramidal. Combinați câte două cărți libere care au o valoare totală de 13 (A = 1, J = 11, Q = 12, K = 13 și poate fi eliminat singur). Ajutați-vă de celula liberă.


Egypt Pyramid Solitaire

49. Egypt Pyramid Solitaire

Joc Solitaire piramidal. Combinați câte două cărți libere care au o valoare totală de 13 (A = 1, J = 11, Q = 12, K = 13 și poate fi eliminat singur). Joker-ul elimină orice carte. Clic pe stiva de jos pentru o carte nouă.


Pyramid Klondike

50. Pyramid Klondike

Combinați câte două cărți libere care au o valoare totală de 13 (A = 1, J = 11, Q = 12, K = 13 și poate fi eliminat singur). Clic pe stiva din stânga-jos pentru cărți noi.


Forty Thieves Solitaire

51. Forty Thieves Solitaire

Joc Solitaire Clasic cu 3 moduri de dificultate. Puneți toate cărțile în fundațiile de sus de la As la Rege. Pe panou puneți cărțile descrescător după suită (de aceeași culoare).


Russian Freecell

52. Russian Freecell

Mutați cărțile în cele 4 fundații libere de la As la Rege. Plasați cărțile descrescător, în suite (aceeași culoare). Ajutați-vă de celulele libere din stânga-sus.

+ TUTORIAL VIDEO

Tutorial video

Troy Solitaire

53. Troy Solitaire

Eliminați toate cărțile combinând perechile asemănătoare.


Taj Mahal Solitaire

54. Taj Mahal Solitaire

Taj Mahal Solitaire este o combinație între Klondike și răbdarea indiană. Citiți regulile pentru mai multe detalii.

+ REGULI

Reguli de joc

Taj Mahal Solitaire este o combinație între Klondike și răbdarea indiană.

Încercați să mutați toate cărțile în cele 4 fundații de sus de la As la Rege. Puteți ordona descrescător cărțile pe panoul de jos (în segvențe de culori diferite) și puteți de asemenea muta grupuri de cărți. Dacă pe o coloană din panou există o singură carte rămasă, atunci cartea este protejată până când stocul (din partea stângă sus) este epuizat. O carte protejată nu poate fi utilizată pe panou. Faceți clic pe stoc pentru a obține o carte nouă. Pe o coloană goală puteți plasa orice carte (sau secvență).


Kings Klondike

55. Kings Klondike

Jocul Klondike Solitaire cu 2 pachete de cărți și cărți ascunse. Citiți regulile de joc pentru mai multe detalii.

+ REGULI

Reguli de joc

Joc similar cu Freecell dar cu 8 celule libere.

Jocul Klondike Solitaire cu 2 pachete de cărți și cărți ascunse.

Construiți cele opt fundații în suite de la As la Rege (în partea de sus a ecranului). Pe tablou, cărțile se joacă în ordine descrescătoare și culori alternative. Puteți trage o carte nouă utilizând stocul de cărți din stânga.


Secret Double Klondike

56. Secret Double Klondike

Joc tip Klondike Solitaire. Construiți cele 8 fundații de la As la Rege (sus). Pe tablou aranjați cărțile descendent și în culori alternative. Clic pe stivă pentru o carte nouă.


Firemen Solitaire

57. Firemen Solitaire

Jucați această variantă interesantă de joc tip solitaire. Citiți regulile de joc pentru mai multe detalii.

+ REGULI

Reguli de joc

Stivuiți cărțile pe cele două grupe circulare de cărți. În grupul circular din dreapta cărțile de la 7 până la Rege, iar în grupul din stânga-jos de la 6 la As, ordonate pe suite. Puteți juca una din cele 8 cărți de deasupra sau dedesubtul grupelor circulare. Puteți juca pe cele două roți sau pe stiva goală din cercul din dreapta. Puteți obține cărți noi din stiva din cercul din stânga. Stiva poate fi reluată o singură dată.

+ TUTORIAL VIDEO

Tutorial video

Thieves of Egypt

58. Thieves of Egypt

Joc tip Klondike Solitaire. Construiți cele 8 fundații de la As la Rege (sus). Pe tablou aranjați cărțile descendent și în culori alternative. Clic pe stivă pentru o carte nouă.

Gin Rummy

59. Gin Rummy

Joacă acest joc de Gin rummy clasic cu doi jucători. Citiți regulile de joc pentru mai multe detalii.

+ REGULI

Reguli de joc

Creați grupe de 3 sau 4 cărți asemănătoare (seturi) sau 3 sau mai multe cărți în secvențe și suite (serii). Toate cărțile care nu sunt într-o combinație sunt contorizate în contul dvs. (Deadwood).

Când contul dvs. este sub 10 puncte puteți stabili cine este câștigătorul rundei (dând clic pe Knock). Puteți, de asemenea, aștepta pentru un Gin (toate cărțile sunt în seturi sau serii).

Fiți primul care obține 100 de puncte pentru a câștiga.


Tarantula Solitaire

60. Tarantula Solitaire

Variantă a clasicului Spider Solitaire. Citiți regulile pentru detalii suplimentare.

+ REGULI

Reguli de joc

Variantă de Spider Solitaire clasic. Aranjați secvențe de cărți în suită de la Rege la As pentru a le putea elimina. Când o suită completă a fost formată aceasta va fi mutată automat pe una din cele 8 fundații.

Puteți muta o carte sau o secvență validă (aceeași culoare: roșu sau negru) pe o coloană goală sau pe o carte cu 1 mai mare. Când nu mai există mutări posibile dați clic pe stiva de cărți din stânga-sus pentru a primi cărți noi. Pentru a primi cărți fiecare coloană trebuie să aibe minim o carte.


Pagina 5