Solitaire Clasic

Spider Solitaire 1 suit

13. Spider Solitaire 1 suit

Spider Solitaire clasic cu o suită de cărți.

+ REGULI

Reguli de joc

Joc de Spider Solitaire clasic cu o suită de cărți. Aranjați secvențe de cărți în suită de la Rege la As pentru a le putea elimina. Puteți muta o carte sau o secvență validă pe o coloană goală sau pe o carte cu 1 mai mare. Când nu mai există mutări posibile dați clic pe stiva de cărți din stânga-sus pentru a primi cărți noi. Pentru a primi cărți fiecare coloană trebuie să aibe minim o carte.


Spider Solitaire 2 suits

14. Spider Solitaire 2 suits

Spider Solitaire clasic cu 2 suite de cărți.

+ REGULI

Reguli de joc

Joc de Spider Solitaire clasic cu 2 suite de cărți. Aranjează secvențe de cărți în suite de la Rege la As pentru a le putea elimina. Poți muta o carte sau o secvență validă (în suită) pe o coloană goală sau pe o carte cu 1 mai mare. Când nu mai există mutări posibile dă clic pe stiva de cărți din dreapta sus pentru a primi cărți noi. Pentru a primi cărți fiecare coloană trebuie să aibe minim o carte.

+ TUTORIAL VIDEO

Tutorial video

Black Widow Solitaire

15. Black Widow Solitaire

Variantă a jocului de căți Spider Solitaire.

+ REGULI

Reguli de joc

Variantă a jocului de căți Spider Solitaire. Aranjați secvențe de cărți în suite de la Rege la As pentru a le putea elimina. Puteți muta o carte sau o secvență validă (indiferent de culoare) pe o coloană goală sau pe o carte cu 1 mai mare. Când nu mai există mutări posibile dați clic pe stiva de cărți din stânga sus pentru a primi cărți noi.


Scorpion Solitaire

16. Scorpion Solitaire

Joc Scorpion Solitaire cu 3 moduri de dificultate. Citiți regulile de joc pentru fiecare mod.

+ REGULI

Reguli de joc

Aranjați cărțile în 4 coloane descendente, de la Rege la As. Puteți muta orice carte de pe o coloană pe alta dacă e cu fața în sus și cartea peste care se mută are o valoare cu 1 mai mare. Clic pe coloana din dreapta pentru a primi ultimele 3 cărți.

Moduri de joc:

Casual: Cărțile pot fi mutate indiferent de suită, se poate plasa orice carte pe o coloană liberă.

Normal: Cărțile pot fi mutate indiferent de suită, pe o coloană liberă se poate plasa doar Regele.

Difficult: Cărțile trebuie plasate în aceeași suită, pe o coloană liberă se poate plasa doar Regele.


Wild West Klondike

17. Wild West Klondike

Joc tip Klondike Solitaire: mutați toate cărțile în cele 4 stive de la As la Rege. Aranjați cărțile în ordine descrescătoare culori alternative. Pe o coloană goală se poate pune doar Regele. Clic pe stiva din stânga sus pentru o carte nouă.


Wild West Solitaire

18. Wild West Solitaire

Joc tip Klondike Solitaire: mutați toate cărțile în cele 4 stive de la As la Rege. Aranjați cărțile în ordine descrescătoare în culori alternative. Pe o coloană goală se poate plasa orice carte sau grup de cărți. Clic pe stiva din stânga sus pentru o carte nouă.


Russian Solitaire

19. Russian Solitaire

Mutați toate cărțile în cele 4 fundații din dreapta sus. Pe tablou aranjează cărțile în suite (de aceeași culoare) descrescătoare. Folosește celulele libere pentru ajutor.


Chinese Solitaire

20. Chinese Solitaire

Mutați cărțile în cele 4 fundații libere de la As la Rege. Plasați cărțile descrescător, în culori alternative. Orice carte vizibilă poate fi mutată. Clic pe stiva din dreapta-sus pentru ultimele 3 cărți.

+ TUTORIAL VIDEO

Tutorial video

Neptune Solitaire

21. Neptune Solitaire

Elimină cărțile combinând câte 2 de rang consecutiv (As cu 2 sau K, J cu Q sau K, 2 cu 3 sau As, etc.) Folosiți Jokerii cu orice carte.

+ TUTORIAL VIDEO

Tutorial video

Freecell Klondike Solitaire

22. Freecell Klondike Solitaire

Un hibrid între Freecell și Klondike Solitaire. Citiți regulile de joc pentru mai multe detalii.

+ REGULI

Reguli de joc

Un hibrid între Freecell și Klondike Solitaire.

Mutați toate cărțile în cele 4 fundații din dreapta sus în suite ascendente de la As la Rege. Pe tablou puteți aranja cărțile descrescător, în culori alternative. Pe o coloană goală se poate pune doar Regele primul. Folosiți celulele libere pentru ajutor.


Eight Off

23. Eight Off

Joc similar cu Freecell dar cu 8 celule libere. Citiți regulile de joc pentru mai multe detalii.

+ REGULI

Reguli de joc

Joc similar cu Freecell dar cu 8 celule libere.

Spre deosebire de Freecell, construiți secvențe de suite în loc de culori alternative. Mutați toate cărțile în cele 4 fundații din dreapta sus în suite ascendente de la As la Rege. Pe tablou puteți aranja cărțile descrescător, de aceeași culoare (pe suite). Pe o coloană goală se poate pune orice carte sau secvență de cărți. Folosiți cele 8 celule libere pentru ajutor. Dublu-clic pe tablou la început de joc pentru a distribui automat cărțile valide pe fundații.


Christmas Solitaire

24. Christmas Solitaire

Mutați toate cărțile în cele 4 fundații libere de la As la Rege. Plasați cărțile în ordine descrescătoare, în culori alternative. Clic pe stiva din stânga-sus pentru o carte nouă. Spațiile goale pot fi completate cu Regele sau secvențe care încep cu el.

+ TUTORIAL VIDEO

Tutorial video

Pagina 2