Hidden Princess

13. Hidden Princess

Descoperiți toate obiectele ascunse cu un număr limitat de mutări. Găsiți întâi o categorie. Fiecare categorie completată vă dă mutări noi.

+ TUTORIAL VIDEO

Tutorial video

Circus Adventures

14. Circus Adventures

Descoperiți toate obiecte ascunse, numerele și diferențele din circ în timpul alocat. Măriți/micșorați imaginea cu clic apăsat îndelung.

+ TUTORIAL VIDEO

Tutorial video

Daily Trees and Tents

15. Flower Garden 2

Descoperiți toate literele ascunse în grădină în timpul alocat. Măriți/micșorați imaginea cu clic apăsat îndelung.


Hidden Kitchen

16. Hidden Kitchen

Descoperiți toate obiectele ascunse în bucătărie, indicate în dreapta, în timpul alocat. Măriți/micșorați imaginea cu clic apăsat îndelung.


Numbers in the City

17. Numbers in the City

Descoperiți toate numerele ascunse din oraș, indicate în dreapta, în timpul alocat. Măriți/micșorați imaginea cu clic apăsat îndelung.


China Temple

18. China Temple

Descoperiți toate obiecte ascunse, numerele și diferențele din templul chinez, în timpul alocat. Măriți/micșorați imaginea cu clic apăsat îndelung.


Hidden Toys

19. Hidden Toys

Descoperiți toate numerele și literele ascunse printre jucării, în timpul alocat. Măriți/micșorați imaginea cu clic apăsat îndelung.


Hidden Classroom

20. Hidden Classroom

Descoperiți toate obiectele ascunse din sala de clasă, indicate în dreapta, în timpul alocat. Măriți/micșorați imaginea cu clic apăsat îndelung.


Enchanted Garden

21. Enchanted Garden

Descoperiți toate obiectele ascunse din grădina fermecată, indicate în dreapta, cu număr limitat de mutări. Găsiți întâi o categorie. Fiecare categorie completată vă dă mutări noi. Măriți/micșorați imaginea cu dublu-clic.


Animal Differences

22. Animal Differences

Găsiți diferențele în timpul alocat. Măriți/micșorați imaginea cu clic apăsat îndelung.


Medieval Castle Hidden Pieces

23. Medieval Castle Hidden Pieces

Descoperiți toate bucățile obiectelor ascunse din castelul medieval, indicate jos, în timpul alocat. Măriți/micșorați imaginea cu clic apăsat îndelung.


Pagina 2