Mahjong conectare piese

Time Connect

36. Time Connect

Conectați câte două piese identice pentru a le elimina. Linia de conectare nu poate avea mai mult de două unghiuri de 90 de grade. Colectați piesele speciale cu cronometru pentru a obține timp suplimentar.


Wallpaper Connect

37. Wallpaper Connect

Joc Mahjong Connect cu tapete. Conectați două piese identice cu tapet pentru a le elimina. Linia de conectare poate avea cel mult două unghiuri de 90 de grade.


Grab It

38. Grab It

Combinați câte două piese identice de pe margini pentru a fi eliminate.


Halloween Grabbers

39. Halloween Grabbers

Joc de tip Mahjong Connect distractiv cu piese cu câini. Combinați câte două piese identice libere pentru a le elimina.


Animals Connect

40. Animals Connect

Jucați acest Mahjong Conect cu animale amuzante. Conectați două piese identice cu animale pentru a le elimina. Linia de conectare poate avea cel mult două unghiuri de 90 de grade.


Animals Connect 2

41. Animals Connect 2

Joc de tip Mahjong Conect cu animale amuzante. Conectați câte două piese identice cu animale pentru a le elimina. Linia de conectare poate avea cel mult două unghiuri de 90 de grade.


Alchemist Symbols

42. Alchemist Symbols

Joc de tip Mahjong Conect cu simboluri alchimice. Conectați câte două piese identice pentru a le elimina. Linia de conectare poate avea cel mult două unghiuri de 90 de grade.


Space Connect

43. Space Connect

Joc de tip Mahjong Connect în spațiul cosmic. Conectați câte două nave spațiale identice pentru a le lansa. Linia de conectare poate avea cel mult două unghiuri de 90 de grade.


Jungle Connect

44. Jungle Connect

Joc de tip Mahjong Conect cu animale în junglă. Conectați câte două piese identice pentru a le elimina. Linia de conectare poate avea cel mult două unghiuri de 90 de grade.


Zoobies Connect

45. Zoobies Connect

Mahjong Conect cu Zoobii haioși. Conectați doi Zoobie identici pentru a-i elimina. Linia de conectare poate avea cel mult două unghiuri de 90 de grade.


Daily Mahjong

46. Daily Mahjong

Zilnic 3 tipuri de joc: Mahjong Solitaire, Mahjong conectare piese și Triplu Mahjong.


Xmas Connect

47. Xmas Connect

Joc de tip Mahjong Connect cu piese de Crăciun. Conectați câte două piese identice pentru a le elimina. Linia de conectare poate avea cel mult două unghiuri de 90 de grade.


African Savannah

48. African Savannah

Joc de tip Mahjong Connect distractiv. Conectați câte două piese identice pentru a le elimina. Linia de conectare poate avea cel mult două unghiuri de 90 de grade.


Connect Fish

49. Connect Fish

Joc de tip Mahjong Connect în ocean. Conectați câte două piese identice pentru a le elimina. Linia de conectare poate avea cel mult două unghiuri de 90 de grade.


Pagina 3