Jocuri logice 1

Rectangles

1. Rectangles

Creați dreptunghiuri și pătrate pe ecran. Fiecare zonă poate conține un singur număr și are numărul de celule indicat de numărul respectiv.

+ TUTORIAL VIDEO

Tutorial video

Daily Stream

2. Daily Stream

Conectați numerele și culorile prin desenarea de linii între ele. Folosiți fiecare celulă pentru a rezolva problema. Puteți alege probleme anterioare din calendar.

+ TUTORIAL VIDEO

Tutorial video

Daily Trees and Tents

3. Daily Trees and Tents

Puzzle logic clasic zilnic unde trebuie să plasați corturi lângă copaci. Citiți regulile pentru detalii suplimentare.

+ REGULI

Reguli de joc

Sarcina dvs. este să plasați corturi lângă copaci. Fiecare cort este atașat unui copac, sunt tot atâtea corturi câți copaci. Numerele de la marginea randurilor și coloanelor vă indică câte corturi sunt pe rândul sau coloana respectivă. Un cort poate fi plasat doar orizontal sau vertical adiacent la un copac.

Corturile nu sunt adiacente între ele niciodată (nici pe verticală, nici pe orizontală sau în diagonală). Un copac poate fi alături de două corturi, dar este conectat la unul singur.

Puteți bifa un copac pentru a indica că ați găsit cortul său corespunzător.

Dați clic pe data din calendarul din joc pentru a alege problema publicată într-o anumită zi.

+ TUTORIAL VIDEO

Tutorial video

Daily Shikaku

4. Daily Shikaku

Creați dreptunghiuri și pătrate pe ecran. Fiecare zonă poate conține un singur număr și are numărul de celule indicat de numărul respectiv.


Daily Bridges

5. Daily Bridges

Conectați toate cercurile cu numărul de linii indicat de fiecare cifră. Două cercuri pot fi conectate doar vertical sau orizontal și cu maxim 2 linii.

+ TUTORIAL VIDEO

Tutorial video

Daily Same Game

6. Daily Same Game

În fiecare zi o provocare nouă de dimensiuni și grade diferite. Goliți tabloul eliminând pătratele de aceeași culoare.

+ TUTORIAL VIDEO

Tutorial video

Add it Up

7. Add it Up

Selectați minim 3 cifre de pe tablou care însumează numărul țintă indicat. Cu cât folosiți mai multe numere și le adunați mai repede, cu atât scorul va fi mai mare.


Add it Up 2

8. Add it Up 2

Selectați minim 3 cifre de pe tablou care însumează numărul țintă indicat.Cu cât folosiți mai multe numere și le adunați mai repede, cu atât scorul va fi mai mare.


Add it Up 3

9. Add it Up 3

Desenați o cale peste numerele care adăugate totalizează numărul țintă indicat. Cu cât folosiți mai multe numere și le adunați mai repede, cu atât scorul va fi mai mare.


Daily Takuzu

10. Daily Takuzu

Colorați fiecare pătrat în roșu sau negru astfel încât să nu existe 3 pătrate consecutive de aceeași culoare, orizontal sau vertical și fiecare rând și coloana să aibe număr egal de culori.


Blobs

11. Blobs

Vopsiți întreaga tablă cu aceeași culoare începând din stânga-sus. Selectați culoarea cu care doriți să vopsiți grupul curent (stânga-jos). Atenție la numărul de mutări disponibile!

+ TUTORIAL VIDEO

Tutorial video

Lines and Blocks

12. Lines and Blocks

Joc de tip Tetris cu linii orizontale și verticale pe piese. Citiți regulile pentru detalii suplimentare.

+ REGULI

Reguli de joc

Joc de tip Tetris cu linii orizontale și verticale pe piese.

Creați linii orizontale și verticale lungi cu liniile de pe cuburile căzătoare. Aliniați 3 sau mai multe linii pentru a le putea elimina. Eliminați numărul de linii indicat pentru a putea avansa la nivelul următor.

Atingeți un bloc sau coloana pe care este pentru a-l roti, atingeți o coloană laterală acestuia pentru a-l deplasa lateral și trageți-l în jos pentru a cădea mai repede. Puteți folosi și tastele săgeți sau butoanele de control din dreapta-jos.

Cubul cu simbol de bombă pe el distruge piesa deasupra căreia cade.


Pagina 1