Grupuri 3

Lost Island

25. Lost Island

Trageți în bilele din lanț și conectați 3 sau mai multe identice. Eliminați-le înainte de a ieși. Clic pe tun pentru a schimba culoarea.


Lost Island Level Pack

26. Lost Island Level Pack

Nivele noi pentru acest joc distractiv. Trageți în bilele din lanț și conectați 3 sau mai multe identice. Eliminați-le înainte de a ieși. Clic pe tun pentru a schimba culoarea.


Lost Island 2

27. Lost Island 2

Trageți în bilele din lanț și conectați 3 sau mai multe identice. Eliminați-le înainte de a ieși. Clic pe tun pentru a schimba culoarea.


Lost Island 3

28. Lost Island 3

Trageți în bilele din lanț și conectați 3 sau mai multe identice. Eliminați-le înainte de a ieși. Clic pe tun pentru a schimba culoarea. Clic pe celălalt tun pentru a-l alege.


Funny Faces

29. Funny Faces

Realizați grupuri de 3 sau mai multe fețe zâmbitoare identice. Eliminați numărul de fețe specificat în dreapta.


Zoobies Match

30. Zoobies Match

Schimbați 2 Zoobie între ei pentru a realiza linii orizontale sau verticale de 3 sau mai mulți identici. Eliminați numărul de Zoobie specificat în dreapta pentru a avansa.


Neon 3

31. Neon 3

Schimbați poziția a două băuturi fluorescente pentru a obține grupuri de 3 sau mai multe pe linie (orizontal sau vertical) pentru a le elimina.


Ferris Wheel

32. Ferris Wheel

Trageți în baloanele rotitoare și creați grupuri de 3 sau mai multe identice pentru a le elimina. Clic pe tun pentru a schimba culoarea.


Balloonz

33. Balloonz

Măriți baloanele aliniind 3 sau mai multe pe o linie. Trageți un rând sau o coloană pentru a le potrivi. Dacă potriviți 3 baloane mari cele din jurul lor vor crește. Umpleți bara din stânga-sus pentru a avansa la alt nivel. Atenție la numărul de mutări disponibile.


Chocolate Factory

34. Chocolate Factory

Eliminați toate ciocolățile din fabrică. Creați grupuri de 3 sau mai multe identice. Trageți pentru a plasa o ciocolată nouă.

+ TUTORIAL VIDEO

Tutorial video

The Builders

35. The Builders

Clic pe grupuri de 3 sau mai multe obiecte identice asemănătoare cu cele aflate în fața muncitorului. Colectați numărul indicat de obiecte și mutați muncitorul aproape de șeful său. Deplsați bombele jos pentru e elimina bariera.

+ TUTORIAL VIDEO

Tutorial video

Fruit Flip Match 3

36. Fruit Flip Match 3

Schimbați poziția fructelor între ele pentru a obține grupe de 3 sau mai multe identice, pe orizontală sau verticală.


Pagina 3