Grupuri 2

Creepy Creatures

13. Creepy Creatures

Conectați 4 sau mai multe creaturi identice (vertical, orizontal sau în diagonală) pentru a elimina grupul.


Mystery Paradise

14. Mystery Paradise

Eliminați casetele cu fundal colorat. Mutați bilele în grupuri de 3 sau mai multe identice pentru a putea elimina fundalurile colorate.


Forest Bubbles

15. Forest Bubbles

Trageți cu bile în sus pentru a forma grupuri de 3 sau mai multe de aceeași culoare. Clic pe tun pentru a schimba culoarea bilei.


Jittles

16. Jittles

Schimbați poziția pătratelor astfel încât să realizați linii de 3 sau mai multe pentru a le elimina. Eliminați casetele cu fundal violet pentru a avansa la alt nivel.


Easter Zuma

17. Easter Zuma

Joc tip Zuma de potrivire de 3. Nu lăsați iepurașii de Paște să iasă.


Crash it

18. Crash it

Clic pe grupuri de 3 sau mi multe pătrate identice și colectați numărul de bijuterii indicate în stânga. Trageți piesele bonus de jos pe tabla de joc.


Vexed

19. Gemstone Island

Trageți hexagoanele pentru a realiza linii de 3 sau mai multe identice.


Chinese Marbles

20. Chinese Marbles

Trageți cu tunul pentru a realiza grupuri de 3 sau mai multe bile de aceeași culoare. Clic pe tun pentru a schimba culoarea. Folosiți bonusurile de jos inteligent.


Match 3 Rabbits

21. Match 3 Rabbits

Trageți iepurii și lăsați-i să cadă pentru a alinia 3 sau mai mulți identici orizontal sau vertical. Eliminați numărul specificat în dreapta din fiecare culoare.


Egyptian Marbles

22. Egyptian Marbles

Trageți în bilele rotitoare și formați grupuri de 3 sau mai multe bile pentru a le elimina. Clic pe tun pentru schimbarea culorii. Folosiți bonusurile de jos inteligent.


Candy Bubble

23. Candy Bubble

Obțineți 3 sau mai multe dulciuri identice (orizontal, vertical sau în diagonală). Controlați jocul cu săgețile de pe tastatură sau din joc. Puteți roti cu Spațiu sau cu butonul de pe ecran.


Ghost Bubbles

24. Ghost Bubbles

Eliminați fantomele în acest joc cu bile. Clic pe tun pentru a interschima culoarea cu cea care urmează. Atenție la timp.


Pagina 2