Jocuri diverse 3

Draughts

25. Draughts

Joc de dame clasic pe tabla internatională de 10x10. Mutați piesele in diagonală și promovați-le la rege. Eliminați piesel adversarului sărind peste ele. Regele poate captura întreaga diagonală.


Alice in Tetrisland

26. Alice in Tetrisland

Joc de Tetris clasic. Completați linii cu blocurile căzătoare. Folosiți săgețile de pe tastură sau de pe ecran. Tasta Spațiu accelerează căderea.


SnowMan

27. SnowMan

Pacman în zăpadă: mâncați punctele galbene și evitați fantomele. Mâncați punctele mari ca să puteți elimina fantomele.


Halma

28. Halma

Joc clasic de masă Halma împotriva computerului. Mutați piesele proprii în cealaltă parte a tablei înaintea oponentului.


Disc Pool 1 Player

29. Disc Pool 1 Player

Introduceți pucurile verzi în găuri (nu și cele roșii). Trageți de pucul galben pentru a trage.


Disc Pool 2 Player

30. Disc Pool 2 Player

Schimbați 2 Zoobie între ei pentru a realiza linii orizontale sau verticale de 3 sau mai mulți identici. Eliminați numărul de Zoobie specificat în dreapta pentru a avansa.


Monkey in Trouble

31. Monkey in Trouble

Colectați toate fructele și evitați inamicii. Mutați maimuța cu săgețile sau frecați pe ecrane cu atingere. Trageți cu banane cu tasta Spațiu sau atingeți ecranul.


Monkey in Trouble 2

32. Monkey in Trouble 2

Niveluri noi: Colectași toate fructele și evitați inamicii. Mutați maimuța cu săgețile sau frecați pe ecrane cu atingere. Trageți cu banane cu tasta Spațiu sau atingeți ecranul.


Neon Jump

33. Neon Jump

Săriți cât mai mult peste dreptunghiurile luminoase. Folosiți săgețile sau frecați pe ecrane


Frog Jumper

34. Frog Jumper

Treceți în siguranță brosca de cealaltă parte a râului. Săriți pe obiecte fără a cădea în apă. Șineți apăsat pentru a determina puterea săriturii..


Alien Invaders

35. Alien Invaders

Împușcați toși invadatorii. Mutați nava cu săgețile și trageți cu Spațiu. Pe mobile trageți de nava pentru deplasare și atingeți pentru a trage.


Glow Catch

36. Glow Catch

Prindeți bilele cu laterala de aceeași culoare a pătratului prin rotirea acetuia su săgețiel sau atingeți la stânga sau l adreapta lui pe mobile. Mutați pătratul, cu mausul apăsat pe pătrat, dacă e nevoie.


Pagina 3